2019-2020 BAHAR VE BAHAR TEK DERS MEZUNİYET DUYURUSU

• Aşağıdaki listede adı geçen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden İlişik Kesme İşlemleri yapılmış olup Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri birimine öğrenci kimlik kartlarıyla gelerek diplomalarını teslim alabilirler.
  • Listede ismi bulunup mezuniyeti onaylanmayan 5-6 öğrenci bulunmakta olup ilgili öğrenciler Kütüphaneden aldıkları kitapları teslim ettikleri taktirde mezun olabilirler.
  • Kimliğini kaybeden öğrenciler yerel bir gazeteye ilan vererek ilan çıktısıyla veya kaybetmiş olduğu bölgedeki karakoldan kayıp eşya tutanağıyla gelmek zorundadır.
  • Diploma sadece hak eden kişiye verilir; birinci derecede yakınları (anne-baba-kardeş) bile teslim alamaz.
  • Vekâlet verilen kişi vekâletname ve kimliğiyle gelerek teslim alabilir.
  • E-DEVLET sistemine aktarım bi kaç gün sürebilir.
  • ortalama GANO'su 3.00 ve üzeri olan öğrencilerimiz ONUR BELGESİ alacaktır.

Diğer tüm soru ve sorunlarınız için haftaiçi mesai içerisinde bize ulaşabilirisiz.

Telefon : +90 242 510 6183

Mail : altsoturizmmyo@alanya.edu.tr

LİSTELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ....