3 YA DA DAHA AZ DERSİ KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN TEK DERS SINAV DUYURUSU (YENİ)

Alttan 3 ya da daha az dersi kalan öğrencilerin 2019-2020 Bahar Dönemi tek ders sınavları (dilekçe verenler hariç) 13-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.alanya.edu.tr/) üzerinden yapılacaktır.

Sınava girecek olan öğrencilerimiz hocalarına hem OBS üzerinden mesaj hem de e-posta atarak sınav bilgilerini alabilirler.

Sınavı yapılacak derslerin sınav bilgileri, tabloda belirtilen ilgili dersin öğretim elemanı tarafından öğrencilerimize bu sistem üzerinden gönderilecektir. Öğrencilerimizin girecekleri sınavları Öğrenci Bilgi Sistemi'nden takip etmeleri gerekmektedir. Bunun için öğrencilerin sık sık OBS'ye girerek duyuruları/mesaj kutusunu takip etmesi önem arz etmektedir.

Gerektiği durumlarda e-posta yoluyla veya OBS üzerinden mesajla dersin öğretim elemanı ile iletişime geçiniz.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gönderilen sınav sorusu/ödevi öğrencilerimiz tarafından cevaplandıktan sonra yine aynı sistem üzerinden dersi veren öğretim elemanına mesaj ve e-posta yoluyla dosya yüklenerek iletilecektir.

İlgili sınava girmeyi hak eden öğrenci listesini görmek için tıklayınız....