AŞÇI ADAYI ÖĞRENCİLERİMİZ DENEYİMLİ ŞEFLERLE BULUŞTU

• ALTSO TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU - KONFERANS SALONU
  • 21 Mayıs, 2024
AŞÇI ADAYI ÖĞRENCİLERİMİZ DENEYİMLİ ŞEFLERLE BULUŞTU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulumuzdaki aşçı adayı öğrencilerimiz deneyimli şeflerle buluşması dolu geçti. Bölgenin turizm sektörüne önemli katkılar sunmaya devam eden ALKÜ ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulunda etkinlik düzenlendi. ALTSO Turizm MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen, turizm sektörünün önemli ve tecrübeli isimlerinin katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

SEKTÖRÜN TECRÜBELİ İSİMLERİ DENEYİMLERİNİ AKTARDI

21 Mayıs Pazartesi günü Moderatör Öğr. Gör. Nejdet DOKUR'un yaptığı programda, Advisor-Executive Şef Giray GÜNGÖR, Executive Şef Selçuk YILDIRIM ve Şef Mustafa Cemal YÜZER; tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Programa ALKÜ ALTSO Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Özgür Gölge, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Programlar sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri verilirken programlar hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.