2022-2023 Yaz Tek Ders Sınavı Duyurusu

2022-2023 Yaz Tek Ders Sınavına Katılacak Öğrenci Listesi için tıklayınız.

1-) Mezun konumunda bulunan yüksekokulumuz öğrencilerinden tek dersten başarısız olanlar (devamsızlık nedeniyle kalanlar hariç) ile mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde agnoları 2,00'nin altında olması nedeniyle mezun olamayan öğrencilerin, agnolarını yükseltmek amacıyla başarılı oldukları bir dersten dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararıyla tek ders sınavı yapılacaktır.

2-) TEK DERS SINAVLARI: 19/10/2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT : 12:00'DE

YÜKSEKOKULUMUZ 205 NO’LU DERSLİĞİNDE YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.

3-) İlan edilen listede ismi olmadığı halde, mezun konumunda olup daha önce devamsızlık haricinde kaldığı tek dersten gireceği sınavla mezun olabilecek olan öğrencilerimizin, tek ders sınavına girme taleplerini içeren ıslak imzalı dilekçesini 17/10/2023 salı günü mesai bitimine kadar altsoturizmmyo@alanya.edu.tr adresine mail göndermek suretiyle ya da yüksekokulumuz öğrenci işleri birimine elden dilekçeyi vererek başvuruda bulunmaları gerekir.

Mezun konumunda olup tek ders sınavına girecek öğrencilere önemle duyurulur.

TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE İLİŞKİN LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TEK DERS SINAVI (LİSTEDE OLMADIĞI HALDE TEK DERS SINAVINA GİRMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEREK DİLEKÇE VERMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN) DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

UYARILAR:

1: Sınavlar yüz yüze yapılacak olup belirtilen gün ve saatte ilgili derslikte yapılacaktır.

2: Her öğrenci gireceği sınavı Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) kontrol edip öğrenecektir.

• 12 Ekim, 2023