EK SINAVLAR SONRASI KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİ DUYURUSU

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar sonunda, 2547 Sayılı Kanun'un 44/c maddesi ve üniversitemizin Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esaslarının 7. Maddesi, 3. bendi “ Sınırsız sınav hakkından yararlanan ancak üst üste veya aralıklı olarak toplam üç eğitim-öğretim yılı sınavlara girmeyen öğrenci, sınırsız sınav hakkından vazgeçmiş sayılır ve kaydı silinir.” gereğince aşağıdaki listede bilgisi bulunan öğrencinin durumu kontrol edilip 10/11/2023 tarih ve 43/5 sayılı Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararıyla kaydının silinmesine karar verilerek, adı geçen öğrencinin Yüksekokulumuzdan ilişiğinin kesildiği, Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesinin (1) fıkrası “Her türlü tebligat veya ilgili birimde ilan edilmek suretiyle tamamlanmış sayılır.” gereğince ilanen tebliğ olunur.

Öğrenci No

Adı Soyadı

Kayıt Silme Tarihi

162051030

U*** K**

Turizm ve Otel İşletmeciliği (İ.Ö.)

10.11.2023

• 13 Kasım, 2023