İKRAM HİZMETLERİ PROGRAMI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

İKRAM HİZMETLERİ PROGRAMI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE.!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 01/11/2018 tarih ve 7882 sayılı yazısında belirtilen “ Devlet Üniversitelerinde 2018 YKS sonucu kayıt olan öğrenci sayısı 10'un altında olan programların kapatılması konusunun 17/10/2018 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelendiği ve kayıt olan öğrenci sayısı 9 ve altında olan ikinci öğretim programları ile 4 ve altında olan MTOK İkinci Öğretim programlarının kapatılmasının uygun görüldüğü “ konulu yazısına istinaden kapatılan Yüksekokulumuz İkinci Öğretim İkram Hizmetleri programına 2018 YKS verilerine göre yerleşen öğrencilerin aynı programın birinci öğretim programına aktarılmasına, ikinci öğretim İkram Hizmetleri Programı birinci sınıf ders kataloğuna tabi olan tüm öğrencilerin 12.11.2018 tarihinden itibaren aynı programın birinci sınıf birinci öğretim Güz ve Bahar yarıyılı ders kataloglarından ve ders programlarından sorumlu olmalarına karar verildi.

• 16 Kasım, 2018