TEK DERS DUYURUSU

1-2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SONUNDA MEZUN OLMASI İÇİN BİR DERSTEN BAŞARISIZ OLANLAR (DEVAMSIZ DERSLER HARİÇ) İLE MEZUN OLABİLMEK İÇİN TÜM DERSLERDEN BAŞARILI OLDUKLARI HALDE AGNO'LARI 2,00'IN ALTINDA OLMASI NEDENİYLE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİN AGNO'LARINI YÜKSELTMEK AMACIYLA ŞARTLI BAŞARILI BİR DERSTEN TEK DERS SINAV HAKLARI BULUNMAKTADIR.

2- BU DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ SİSTEM ÜZERİNDEN TESPİT EDİLEREK OTOMATİK OLARAK SINAVLARI OLUŞTURULACAKTIR. AŞAĞIDA LİSTEDE ADI OLAN ÖĞRENCİLERİN TEKRAR BAŞVURU YAPMASINA GEREK YOKTUR.

3- SİSTEMSEL HATALARDAN DOLAYI SINAVA GİRME HAKKI OLAN ANCAK LİSTEDE ADI ÇIKMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ 5 ŞUBAT 2021 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR EKTE YER ALAN DİLEKÇE İLE FAKS VEYA MAİL YOLUYLA YÜKSEKOKULUMZA BAŞVURU YAPABİLİRLER.

4- İLGİLİ SINAVLAR  08 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00’DE UZAKTAN EĞİTİM YOLU İLE YAPILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNDEN SINAV İŞLEMLERİNİ TAKİP EDECEKLERDİR.

Sistem Tarafından Tespit edilen Öğrencilerin Listesi için Tıklayınız.

Tek Ders Sınavı Dilekçesi için Tıklayınız.

ALTSO TURİZM MYO FAKS NO: 0242 510 61 85    MAİL ADRESİ: altsoturizmmyo@alanya.edu.tr