YATAY GEÇİŞ YOLUYLA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA DUYURU

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyetlerinin yapılabilmesi için kesin kayıtların başlangıç tarihinden itibaren 10 iş günü içinde aşağıdaki dilekçeyi doldurarak Transkript ve ders içerikleri ile beraber, pdf dosya formatında, tek dosya olarak elden Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine ya da  altsoturizmmyo@alanya.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Ders kayıt haftasında (06-14 Eylül 2021)  sorun yaşanmaması için mutlaka başvuruların eksiksiz yapılması gerekmektedir.

NOT: Muafiyet Başvuru Dilekçesi ve KVKK Öğrenci Aydınlatma Metninin imzalı olarak eklenmesi zorunludur.

Sonraki yarıyılda/yıllarda yapacakları muafiyet talepleri ya da yapılan muafiyet/intibak işlemlerinin iptaline yönelik talepler kabul edilmeyecektir.

Dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.

Muafiyet ile ilgili yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

KVKK Öğrenci Aydınlatma Metni için lütfen tıklayınız.

Duyuru tarihi: 27/08/2021

• 27 Ağustos, 2021