ALTSO Turizm MYO İkram Hizmetleri Programı öğrencileri Uygulama Mutfağında Hünerlerini Sergiledi

ALTSO Turizm MYO İkram Hizmetleri Programı 1. Sınıf öğrencileri 2016-2017 Güz Eğitim Öğretim döneminde ‘Ziyafet Mutfağı Dersi’ kapsamında almış oldukları teorik bilgileri uygulamaya döktüler. Öğrenciler dersin hocası Öğr. Gör. Mevlüt UYAR’ın sorumluluğunda ‘Menü Planlaması Dersi’ kapsamında her hafta hazırlamış oldukları ziyafet menülerinin ‘Ziyafet Mutfağı Dersi’nde uygulamasını gerçekleştirdiler. Zaman Zaman hocalarını da davet eden öğrenciler öğrenmiş oldukları teorik bilgileri uygulamaya geçirebilmenin mutluluğunu yaşadılar.

Eski Site