SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. EKREM KALAN YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU.

• TURİZM MYO
  • 02 Mart, 2022

Yüksekokulumuz Akademik ve İdari personeli Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem KALAN'ın katılımıyla; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılının başlaması vesilesiyle Öğr. Gör. Nejdet DOKUR ve Öğr. Gör. Neslihan ÖZÇIRA önderliğinde Aşçılık programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu kahvaltıda bir araya geldi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem KALAN Üniversitemizle ilgili projeleri paylaşarak Yüksekokulumuz Akademik ve İdari personelinin görüş ve önerilerini dinledi.

ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu olarak Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem KALAN'a kahvaltımıza teşriflerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.