Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Meslek Yüksekokulu
Hakkımızda
Tarihçe
Vizyon
Misyon
Müdürün Mesajı
Akademik Personel
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
MYO Kurulu
MYO Yönetim Kurulu
Bölümler
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Hakkında
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Katalog
Turizm ve Otel İşletmeciliği Staj
Turizm ve Otel İşletmeciliği İletişim
Aşçılık Programı
Aşçılık Hakkında
Aşçılık Ders Programı
Aşçılık Katalog
Aşçılık Staj
Aşçılık İletişim
Akademik Kadro
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Turizm Animasyonu Programı
Program Hakkında
Ders Programı
Katalog
Staj
İletişim
Turist Rehberliği Programı
Akademik Kadro
Öğrenci
Öğrenci Formları ( Dilekçeler )
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Programları
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanlık Listesi
Öğrenci Numarası Sorgula
Uzaktan Eğitim Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci E-posta alma veya değiştirme
Öğrenci Belgesi ve Transkript alma
Bilgi Paketi
BİLGİ PAKETİ
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
Hassas Görev Tanımları
Birim Görev Tanımları
Hizmet Envanter Tablosu
Hizmet Standartları Tablosu
Organizasyon Şeması
Faaliyet Raporları
Kalite
Birim Kalite Komisyonu
Dış Paydaşlarımız
Açık Rıza Metni
Teşekkür Belgesi
2020 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2022 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu
Program ve Eğitim Süreci Değerlendirme Anketi Sonucu (2024)
Müdüre Yaz
İletişim
EN
Hızlı Erişim
Akademik Takvim (2022-2023)
Öğrenci Bilgi Sistemi
Yemek Menüsü
Telefon Rehberi
E-Posta
öğrenci E-posta
Aday Öğrenci
Tüm Haberler
23 Ekim, 2024
ALTSO TURİZM MYO ÖĞRENCİLERİ SYEDRA ANTİK KENTİNDE
27 Eylül, 2024
YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ (2024)
20 Eylül, 2024
2024-2025 GÜZ DÖNEMİ ÜNİVERSİTEMİZ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
20 Eylül, 2024
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
21 Mayıs, 2024
AŞÇI ADAYI ÖĞRENCİLERİMİZ DENEYİMLİ ŞEFLERLE BULUŞTU
25 Nisan, 2024
TURİZM MYO ÖĞRENCİLERİ SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
01 Mart, 2024
Amerikadan Alkü’ye..
29 Şubat, 2024
Misafirle İletişim Söyleşisi
13 Şubat, 2024
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
08 Şubat, 2024
Yüksekokulumuz 8. Gastro Alanya Yemek Yarışmasından kupa ve madalyalarla döndü.
07 Şubat, 2024
GELECEK HESAPLARINIZI YAKMAYIN
27 Aralık, 2023
2024 GİNGER BREAD HOUSE SUNUMUMUZ !
15 Aralık, 2023
Meslek Yüksekokulumuzda IS0 9001 Kalite Yönetim Sistemi iç tetkiki ve YÖKAK öz değerlendirmesi gerçekleşmiştir.
14 Kasım, 2023
13. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali
04 Ekim, 2023
YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ
29 Eylül, 2023
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TOPLANTISI
28 Temmuz, 2023
ALTSO TURİZM MYO TANITIM VİDEOSU YAYINDA
26 Temmuz, 2023
ALKÜ AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİ AVRUPA’DA STAJ GÖRÜYOR
24 Mayıs, 2023
Aşçılık alanında üne sahip usta şefler, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Aşçılık programı öğrencilerine deneyimlerini aktardı.
18 Kasım, 2022
BİLGE SİSTEMİ VE UZEM’ TEMALI TOPLANTI YAPILDI
31 Ekim, 2022
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ALANYA'DA TURİZM KONUŞULDU
18 Nisan, 2022
TURİZM HAFTASI SÖYLEŞİSİ
02 Mart, 2022
SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. EKREM KALAN YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU.
15 Şubat, 2022
PTT ANLAŞMALI %20 İNDİRİM KODU
29 Aralık, 2021
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZLE TARİHİ GEZİ
10 Haziran, 2021
İTALYA’NIN ÜNLÜ ŞEFİ ALKÜ’YE KONUK OLDU
24 Mayıs, 2021
AVUSTRALYALI ÜNLÜ ŞEF ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
24 Mayıs, 2021
ALKÜ’DE TURİZM ANİMASYONU KONUŞULDU
02 Nisan, 2021
ALTSO TURİZM MYO AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ İÇİN TOPLANDI
25 Şubat, 2021
MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2020 YILI KURUMSAL İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Önceki
1
2
Sonraki