Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Meslek Yüksekokulu
Hakkımızda
Tarihçe
Vizyon
Misyon
Müdürün Mesajı
Akademik Personel
İdari Personel
Organizasyon Şeması
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
MYO Kurulu
MYO Yönetim Kurulu
Bölümler
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Hakkında
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Katalog
Turizm ve Otel İşletmeciliği Staj
Turizm ve Otel İşletmeciliği İletişim
Aşçılık Programı
Aşçılık Hakkında
Aşçılık Ders Programı
Aşçılık Katalog
Aşçılık Staj
Aşçılık İletişim
Akademik Kadro
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Turizm Animasyonu Programı
Program Hakkında
Ders Programı
Katalog
Staj
İletişim
Turist Rehberliği Programı
Akademik Kadro
Öğrenci
Ders Programları
Akademik Takvim
Öğrenci Numarası Sorgula
Öğrenci Bilgi Sistemi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Öğrenci Danışmanlık Listesi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci Formları ( Dilekçeler )
International Student Office
Öğrenci E-posta alma veya değiştirme
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Bilgi Paketleri
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
Hassas Görev Tanımları
Birim Görev Tanımları
Personel Görev Tanımları
Hizmet Envanter Tablosu
Hizmet Standartları Tablosu
Organizasyon Şeması
2020 Faaliyet Raporu
2021 Faaliyet Raporu
2022 Faaliyet Raporu
Kalite
Birim Kalite Komisyonu
Açık Rıza Metni
Teşekkür Belgesi
2020 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2022 Kurum İç Değerlendirme Raporu
İletişim
EN
Hızlı Erişim
Akademik Takvim (2022-2023)
Yemek Menüsü
Telefon Rehberi
E-Posta
öğrenci E-posta
Aday Öğrenci
Tüm Haberler
24 Mayıs, 2023
Aşçılık alanında üne sahip usta şefler, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Aşçılık programı öğrencilerine deneyimlerini aktardı.
18 Kasım, 2022
BİLGE SİSTEMİ VE UZEM’ TEMALI TOPLANTI YAPILDI
31 Ekim, 2022
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ALANYA'DA TURİZM KONUŞULDU
18 Nisan, 2022
TURİZM HAFTASI SÖYLEŞİSİ
02 Mart, 2022
SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. EKREM KALAN YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU.
15 Şubat, 2022
PTT ANLAŞMALI %20 İNDİRİM KODU
29 Aralık, 2021
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZLE TARİHİ GEZİ
10 Haziran, 2021
İTALYA’NIN ÜNLÜ ŞEFİ ALKÜ’YE KONUK OLDU
24 Mayıs, 2021
AVUSTRALYALI ÜNLÜ ŞEF ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
24 Mayıs, 2021
ALKÜ’DE TURİZM ANİMASYONU KONUŞULDU
02 Nisan, 2021
ALTSO TURİZM MYO AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ İÇİN TOPLANDI
25 Şubat, 2021
MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2020 YILI KURUMSAL İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
19 Ocak, 2021
ALKÜ’DE PANDEMİDE SAĞLIKLI BESLENME MASAYA YATIRILDI
03 Mayıs, 2017
İkram Hizmetleri Programı Öğrencilerinden Renkli Kokteyl Çalışmaları
21 Mart, 2017
ALTSO Turizm MYO İkram Hizmetleri Programı Öğrencileri Hazırlamış Oldukları Kokteyller İle Göz Kamaştırdı
21 Mart, 2017
ALTSO Turizm MYO İkram Hizmetleri Programı Öğrencileri Uygulama Dersi Kapsamında Sosyal Sorumluluk Etkinliği Gerçekleştirdi
21 Mart, 2017
ALTSO Turizm MYO İkram Hizmetleri Programı öğrencileri Uygulama Mutfağında Hünerlerini Sergiledi